Pascal De Corte

Pascal De Corte is op 25 september 1973 geboren te Gent. Sinds zijn geboorte woont Pascal in Zottegem, de poort van de Vlaamse Ardennen.

In een familie met verscheidene zelfstandige ondernemers, was het evident dat ook Pascal deze microbe te pakken kreeg. Zelf ondernemen en niet afwachten is dan ook de rode draad door zijn leven. Zo is Pascal eigenaar van Poetshulp Zuid-Oost Vlaanderen BVBA en Padeco BVBA.

Als lokale ondernemer is Pascal reeds verscheidene jaren bezorgd om het wel en wee van zijn stad. Zijn toetreding tot het bestuur van Unizo Zottegem is daar een logisch gevolg van.

Bij de lokale verkiezingen in oktober 2012 stelde Pascal zich voor de eerste keer kandidaat op de lijst van het kartel N-VA  - ZAP en werd hij rechtstreeks verkozen voor de gemeenteraad waar hij zich vooral focust op de domeinen lokale economie en mobiliteit.

Ondanks het drukke professionele en sociale leven, probeert Pascal voldoende tijd te maken voor talrijke hobby's. Op sportief vlak heeft voetbal, tennis en lopen plaats gemaakt voor golf en fietsen. Met inmiddels meer dan 40 landen op de teller is reizen echter de vrijetijdsbesteding bij uitstek.