Zet jij ook de bloemetjes buiten?

Op 26 mei 2021

Is jouw voortuin een oase van kleurrijke bloemen? Sieren fleurige bloembakken of klimplanten jouw voorgevel? Neem dan deel aan de gratis bebloemingsactie van de stad Zottegem en maak kans op een van de vele aankoopbonnen!  

 

 

 

 

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de stad Zottegem - samen met de Stedelijke Middenstandsraad - ook nu weer een bebloemingsactie. De actie is al aan haar 31ste editie toe, en ook ditmaal nodigen we alle Zottegemnaren uit om letterlijk de bloemetjes buiten te zetten. In de loop van juni en augustus zal een jury tweemaal langskomen om de bloemen in voortuinen, geveltuinen en bloembakken te beoordelen. Ze houdt rekening met verschillende criteria zoals kleur, verzorging en bijenvriendelijkheid. 

N-VA-schepen van Middenstand Evelien De Both zet mee haar schouders onder deze actie: "De bebloemingsactie fleurt elk jaar weer onze stad op. De bloemen brengen kleur in de straten, geven een goed gevoel en maken het extra gezellig voor buurtbewoners en wandelaars. Een fleurig straatbeeld, het brengt rust en geeft energie, iets wat we na dit coronajaar extra kunnen gebruiken. Siert een diverse bloemenpracht jouw voortuin, geveltuin of gevel? Doe dan zeker mee aan deze actie!"
 

Hoe deelnemen? 

Deelname is gratis. Download het inschrijvingsformulier op zottegem.be/bebloemingsactie en bezorg het uiterlijk op 6 juni 2021 aan de stad:

  • via e-mail naar info [at] zottegem.be
  • in de brievenbus aan het Administratief Centrum Sanitary, Gustaaf Schockaertstraat 7.  

Ook het reglement vind je op dezelfde website.
 

Wat kun je winnen?

De eerste 20 geselecteerden ontvangen een aankoopbon, te besteden bij een Zottegemse kleinhandelszaak in bloemen of planten: 

  • Winnaar: bon t.w.v. € 100
  • Geselecteerden 2-5: bon t.w.v. € 75
  • Geselecteerden 6-10: bon t.w.v. € 50
  • Geselecteerden 11-20: bon t.w.v. € 25

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is