Nieuw OCMW-raadslid voor N-VA - ZAP

Op 26 mei 2016, over deze onderwerpen: OCMW Zottegem

Op 26 mei deed Samuel Paul zijn intrede in de OCMW-raad van Zottegem, hij volgt Marie-Thérèse Devalck op.

Marie-Thérèse zetelde sinds 2007 in de OCMW-raad en werd er alom geprezen omwille van haar open geest tijdens de debatten. Met de nieuwbouw van het pas in gebruik genomen Woonzorgcentrum Egmont, de oprichting van het ZIBO en het Huis van het Kind, heeft ze op heel wat belangrijke dossiers kunnen wegen. N-VA-ZAP dankt haar van harte!

Nu krijgt de jeugd een kans met de opvolging van Samuel Paul, hij is meteen het jongste OCMW-raadslid!  Deze 26 jaar jonge werfleider is het nieuwe OCMW-lid van onze fractie.

Samuel deelt al vijf jaar lief en leed met zijn vriendin Lien Stevens en in zijn vrije tijd fietst en loopt hij graag. Daarnaast houdt hij van kokkerellen en citytrips maken, met een boontje voor Italië. Een avontuurlijke, historische of waargebeurde film kan hem ook altijd boeien. Samen met onze secretaris Rik Vandeputte en penningmeester Karel Busschop zal hij vanaf nu de belangen van alle Zottegemnaren verdedigen in de OCMW-raad. We wensen Samuel dan ook veel succes in deze nieuwe uitdaging!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is