Monopoly Zottegem: het ideale cadeau voor de komende feestdagen

Op 28 november 2021
Monopoly-bordspel

Sinds deze week is de exclusieve Zottegemse versie van het wereldberoemde Monopoly-bordspel beschikbaar. Monopoly Zottegem biedt de uitgelezen kans om de leukste locaties uit onze Egmontstad te verkennen en herontdekken. Onder meer de Markt, historische kastelen, bekende straten en lokale handelaars kregen een plaats op het spelbord. De Zottegemnaar kon zelf het laatste vakje invullen en koos voor het Speelbos Droombergen. 

 

 

Deze officiële Monopoly-uitgave, uitgebracht door Belgische spellenontwikkelaar Groep 24 onder erkende licentie van Hasbro, blijft trouw aan het originele spelconcept: kopen en verkopen, maar dan in een Zottegems jasje. Het is een echt pareltje geworden, met prachtig tekenwerk van de hand van Ann-Sophie De Steur, afkomstig uit onze Vlaamse Ardennen.

Schepen van Citymarketing Brecht Cassiman ziet een jongensdroom in vervulling gaan met de komst van Monopoly Zottegem: “De honderden exemplaren die in voorverkoop al besteld werden, zijn tekenend voor het enthousiasme van de Zottegemnaren voor dit unieke hebbeding. Mede dankzij de steun van een tiental lokale ondernemers kan onze Egmontstad als kleinste stad in Vlaanderen fier zijn op zijn eigen Monopoly editie!”

Monopoly-bordspel

Monpoly Zottegem heeft op het spelbord uiteraard plaats voor de Markt en de centrumstraten, maar neemt je evenzeer mee langs De Vlamme of het 'Strijpestruitsen'. Of word je liever in één klap eigenaar van een van de bekende Zottegemse winkels of cafés? Ook dat kan! Op het spelbord vind je Bakkerij Sint-Anna, Café James, fietsenwinkel De Groote Plattoo, Juweliers Paul, Kaffee Planchee, Ortwin Schoenen, Petit & Pêtre Vastgoed en Traiteur ’t Hooghuys.

“Monopoly Zottegem staat sowieso garant voor urenlang spelplezier. We zijn er zeker van dat het nu al met stip op nummer 1 staat op de verlanglijstjes voor onder de kerstboom,” besluit schepen van Middenstand Evelien De Both.

Monopoly Zottegem is verkrijgbaar bij de sponsors, de lokale speelgoedwinkels en verschillende supermarkten. Je kunt deze limited edition ook online bestellen via www.monopolyzottegem.be, tot zolang de voorraad strekt.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is