Kraslotenactie ter ondersteuning van takeaway

Op 17 november 2020
Evelien De Both

Na de succesvolle Hart voor Zottegembon eerder dit jaar bij de heropening van de winkels zet de stad Zottegem een nieuwe corona-actie op poten. De kraslotenactie start op 20 november en richt zich op horecazaken die door de coronamaatregelen de deuren moeten sluiten en nu takeaway of thuisbezorging organiseren.
 

Er zullen 10.000 kraslotjes in omloop gebracht worden. Bij iedere bestelling wordt 1 kraslot gevoegd. Heb je een winnend lot, dan krijg je een cadeaubon van 25 euro die je kunt uitgeven bij de lokale handelaars. Dat kan de horecazaak zijn waar je het winnende lot kreeg, of een andere Zottegemse handelszaak die aan de actie deelneemt.

Het stadsbestuur nodigt alle horecazaken die nu take-away aanbieden, uit om zich in te schrijven. Ook alle Zottegemse handelaars worden opgeroepen om zich in te schrijven voor de actie, want zo kunnen de winnaars ook bij hen terecht met hun cadeaubon. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar economie [at] zottegem.be. Handelaars die al deelnamen aan de eerste Hart voor Zottegemactie, zullen hiervoor door de stad zelf gecontacteerd worden.

“We doen ook een warme oproep naar alle Zottegemnaren,” zegt N-VA-schepen van Middenstand Evelien De Both. “Maak de winterse dagen extra aangenaam met een lekkere takeaway en breng de restaurantervaring naar je thuis. Ook al kunnen we nu niet samen uitgaan, we kunnen het in ons kot wel heel gezellig maken met ons gezin of knuffelcontact. Bestel bij je favoriete horecazaak, maak tijd voor elkaar en geniet van een avondje zonder koken. Bovendien steun je er onze lokale handelaars mee in deze moeilijke tijden!"

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is