Wees gezien met N-VA!

Op 13 november 2015, over deze onderwerpen: Activiteiten N-VA Zottegem

De winterperiode staat voor de deur. De dagen worden gestaag korter en de nachten langer. Onze kinderen moeten zich veelal in het donker van en naar school verplaatsen.
Daarom komt N-VA-ZAP met een originele actie op de proppen: nog tot 20 november
kan u een gratis fluorescerende rugzakhoes aanvragen om extra in het oog te springen!

 

Via het huis-aan-blad, dat afgelopen week in de bus zat, kan elke Zottegemnaar een gratis fluorescerende rugzakhoes aanvragen, eenvoudigweg door een mailtje te sturen. Met deze actie wil N-VA-ZAP aandacht vragen voor de verkeersveiligheid van onze fietsende jeugd.

Met het ingaan van het winteruur is het ’s morgens nog heel donker. Voor de vele fietsende jeugd is het belangrijk om dan in het oog te springen d.m.v. goede verlichting en fluo accessoires. Onze partij wil graag haar steentje bijdragen in het groter geheel van initiatieven
die genomen worden. Zo kwamen we op het idee om gratis fluo rugzakhoezen aan te bieden. Laagdrempeliger dan vestjes, en zeker zo veilig.
”, zegt gemeenteraadslid Cynthia Van den Steen.

Om een fluo rugzakhoes te bekomen volstaat het om naam en adres te bezorgen aan nvazapzottegem [at] gmail.com ( voor) 20 november. Ons bestuur bezorgt u dan graag een exemplaar!

 

Auteur(s):

Tom Van Cauwenberge

Voorzitter N-VA – ZAP

Contactinfo:

tom.vancauwenberge [at] n-va.be

0494/370 298

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is